Montare și izolație termică țevi, cisterne, cazane.

  Stimați clienți!

Vă aducem la cunostintă că compania Ilgama-Lux SRL este specializată în prestări servicii

complexe de izolație termică și montare:

  1. Montarea rețelelor de apă și canalizare + izolația termică,
  2. Montarea cisternelor și rezervuarelor    + izolația termică,
  3. Montarea țevilor de abur și a cazanelor + izolația termică,
  4. Montarea ventilația și climatizarea        + izolația termică,
  5. Montarea structurilor metalice               + izolația termică,

Producem straturi te protectie din diferite tipuri de metal precum:

  • otel zincat, aluminiu, inox.
  •    

Folosim materiale izolante precum cochilii din vată minerală, cochilii polisteren, cauciuc elastomeric, vată minerala de diferite tipuri, poliuretan.

     

Majoaritatea produselor sunt importate direct de la producator.

Reguli pentru izolația termică

     1)Izolația țevilor

Dacă vorbim despre izolarea conductelor de încălzire sau reci, atunci în sezonul de iarnă sau vara țevile au nevoie de izolție.

Conductele pentru sistemele de încălzire sau cele cu apă rece sunt așezate în pământ, pe afară sau în interior. Dacă în același timp conductele nu sunt izolate, atunci o parte din energie „încălzește” în mod natural pământul sau aerul din jurul lor. Și, ca urmare, se ajunge la o scădere a eficienței funcției de încălzire.

Izolația termică a conductelor ajută la reducerea semnificativă a pierderilor de energie termică în sistemele de inginerie.

Conductele izolate devin protejate de efectele agresive și chimice ale mediilor respective, de efectele atmosferice și mecanice și devin rezistente la mucegai și microorganisme.

Notă importantă: tehnologia de izolare termică elimină formarea condensului, ceea ce înseamnă că este exclusă și apariția coroziunii.

    2) Izolația cisternelor, rezervuarelor.

Izolarea termică a cisternelor si rezervuarelor se face:

  • dacă stocarea produsului implică o temperatură ridicată;
  • dacă doriți să reduceți fluctuațiile de temperatură ale produsului depozitat.

Încălzirea recipientelor care conțin lichide vâscoase vă permite să economisiți starea lichidă a produselor în perioadele reci ale anului.

Izolația termică protejează de deteriorarea mecanică și reduce mult riscul de aprindere a compușilor volatili care se afla în cisterne.

În plus, scurgerea de căldură din cisterne devine minimă, ceea ce în cele din urmă stabilizează temperatura de funcționare a produsului.

Izolarea cisternelor și a rezervuarelor crește durata lor de funcționare.

Organizațiile care operează primesc un plus mare din izolarea termică a cisternelor și a rezervuarelor sub forma economisirii banilor, deoarece perioada de rambursare a cheltuielilor de izolație este de numai 2-3 ani.

   3) Lucrări de intervenții la pretecțiile refractare aferente a cazanelor.

Cazanele industriale și cuptoarele aflate în funcțiune se confruntă în mod constant cu sarcină crescută.

Pentru a îmbunătăți proprietatea rezistentă la foc a materialelor din care sunt fabricate cazanele și cuptoarele, acestea
efectuează lucrări de refractare. Lucrările de refractare este un proces complex de finisare a cuptoarelor și cazanelor.

Lucrarile de refractare oferă protecție împotriva daunelor fizice și termice. Zidăria de protecție obținută ca urmare a lucrărilor de refractare devine partea cea mai încărcată a unităților termice.
Prin urmare, durata perioadei de revizuire depinde direct de durabilitatea acestora.

Materialele refractate sunt utilizate cu calități excelente rezistente la căldură. Lucrările de refractare la rândul său, oferă produselor de ardere - gaze arse - direcția corectă, reduce la minimum pierderile de căldură și asigură izolarea hidraulică de influențele nedorite ale mediului.

Lucrările de refractare a cuptoarelor și cazanelor sunt procese care necesită cel mai înalt profesionalism, combinate cu experiență
vastă și abilități speciale. Și dacă o astfel de muncă este realizată slab, atunci aceasta este plină de consecințe grave, cum ar fi pereții umflați și bucăți de materiale cazute de pe suprafețe, aspirația și multe altele.

               Avantajele noastre sunt o serie de aspecte:

1) Confecționarea stratului de protectie pentru acoperirea izolație  din diferite tipuri de metal, cum ar fi oțel zincat, aluminiu, inox;

2) Producem cochilii din vata minerala si polisteren cu lacat;

3) Materiale izolante precum vata minerala si tuburi si saltele din cauciuc avem in stoc sau aducemla comanda;

4) Specialişti experimentaţi de mulţi ani în efectuarea lucrărilor atît la noi cît şi prin europa;

5) Oferim garanţie privind lucrările executate;

Lucrările sunt executate la standarde europene, bazate pe: execuţie de calitate, materiale de calitate, accesorii şi produse complexe , asistenţă şi consiliere tehnice, servicii logistice la nivel naţional şi european.

Obiectivul de bază al companiei noastre este de a asigura servicii de înaltă calitate în vederea asigurării conformitaţii cu cerinţele clientului, cu cerinţele legale şi reglementările aplicabile precum şi de a creşte satisfacţia clientului.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, serioazitatea şi nu în ultimul rănd preţurile accesibile reprezintă baza fundamentală a companiei Ilgama-Lux SRL, astfel încăt dumneavoastră, clienţii noştri, să fiţi multumiţi de serviciile noastre, precum şi de colaborarea cu societatea noastră.

Sperăm că informația este utila și așteptăm cu placere comanda dvs.

Cu respect,

Director Pogor Marcel